×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry bij huwelijk neef

  Media verwachten binnenkort eigen huwelijk

  Prins Harry bij huwelijk neef

  De Britse prins Harry heeft vrijdag de bruiloft van zijn neef Alexander Fellowes bijgewoond. De zoon van Lord Fellowes en neefje van prinses Diana trouwde in een kapel in het Palace of Westminster met Alexandra Finlay.


  Express spotte Harry toen hij na de ceremonie samen met andere gasten in een rode bus stapte. Het gezelschap zette koers richting het Claridges Hotel voor de bruiloftsreceptie.

  Prins Harry heeft het de laatste tijd maar druk met trouwerijen. Afgelopen zaterdag was hij ook al met zijn broer William bij de bruiloft van goede vrienden Lady Laura Marsham en James Meade. Volgens geruchten zou Harry binnenkort ook aan de bak moeten. Britse media verwachten namelijk dat hij binnenkort zijn vriendin Cressida Bonas ten huwelijk vraagt.

  20 september 2013 - 16:37