×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles rouwt om vriend

  Prins Charles rouwt om vriend

  Prins Charles heeft een goede vriend verloren. Hugh van Cutsem overleed dinsdag op 72-jarige leeftijd. Hij was sinds de jaren 60 bevriend met de prins van Wales. Ze studeerden samen aan de universiteit van Cambridge.
  De twee vrienden gingen met regelmaat samen op vakantie. Ze hadden gedeelde interesses zoals het plattelandsleven, veldsporten en schieten. Zijn zoon Edward was bruidsjonker op de bruiloft van prins Charles en prinses Diana in 1981. Zijn kleindochter Grace was in 2011 bloemenmeisje op de bruiloft van prins William en Kate. Beroemd is de foto waarop ze haar oren bedekte tijdens de balkonscène op Buckingham Palace.
  De vier zonen van Hugh van Cutsem mogen zich tot de vriendenkring rekenen van prins William. Het is volgens Hello! waarschijnlijk dat een van hen wordt gevraagd om peetvader te worden van de pasgeboren prins George.
  Hugh van Cutsem en zijn vrouw Emilie woonden gedurende hun 42-jarige huwelijk langere tijd in het huis Anmer Hall, op het koninklijke landgoed Sandringham van de Britse koningin Elizabeth

  4 september 2013 - 17:00