Placeholder

Prins Charles nodigt burgers uit voor kerst

Prins Charles nodigt dit jaar burgers uit voor een kerstdiner in zijn huis op het platteland. Honderd mensen mogen tegen betaling het feestavondje in Highgrove House op 12 december bijwonen. Voor 65 euro per persoon worden gasten met een wijntje verwelkomd, krijgen ze daarna een tweegangendiner voorgeschoteld en taart en koffie toe. Het is niet bekend of de prins en zijn vrouw Camilla kerstliedjes meezingen met de genodigden, schrijft The Telegraph.

Prins Charles nodigt dit jaar burgers uit voor een kerstdiner in zijn huis op het platteland. Honderd mensen mogen tegen betaling het feestavondje in Highgrove House op 12 december bijwonen.

Voor 65 euro per persoon worden gasten met een wijntje verwelkomd, krijgen ze daarna een tweegangendiner voorgeschoteld en taart en koffie toe. Het is niet bekend of de prins en zijn vrouw Camilla kerstliedjes meezingen met de genodigden, schrijft The Telegraph.

Charles kocht Highgrove in 1980. De opbrengsten van bezoekjes aan Highgrove en de verkoop van producten van het landgoed doneert Charles aan The Prince of Wales' Charitable Foundation, die zich inzet voor onder meer het milieu, jongeren en onderwijs.