×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles nodigt burgers uit voor kerst

  Prins Charles nodigt burgers uit voor kerst

  Prins Charles nodigt dit jaar burgers uit voor een kerstdiner in zijn huis op het platteland. Honderd mensen mogen tegen betaling het feestavondje in Highgrove House op 12 december bijwonen. Voor 65 euro per persoon worden gasten met een wijntje verwelkomd, krijgen ze daarna een tweegangendiner voorgeschoteld en taart en koffie toe. Het is niet bekend of de prins en zijn vrouw Camilla kerstliedjes meezingen met de genodigden, schrijft The Telegraph.


  Prins Charles nodigt dit jaar burgers uit voor een kerstdiner in zijn huis op het platteland. Honderd mensen mogen tegen betaling het feestavondje in Highgrove House op 12 december bijwonen.

  Voor 65 euro per persoon worden gasten met een wijntje verwelkomd, krijgen ze daarna een tweegangendiner voorgeschoteld en taart en koffie toe. Het is niet bekend of de prins en zijn vrouw Camilla kerstliedjes meezingen met de genodigden, schrijft The Telegraph.

  Charles kocht Highgrove in 1980. De opbrengsten van bezoekjes aan Highgrove en de verkoop van producten van het landgoed doneert Charles aan The Prince of Wales' Charitable Foundation, die zich inzet voor onder meer het milieu, jongeren en onderwijs.

  28 september 2013 - 22:23