×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Poorten landgoed Diana gesloten

  Vanaf lente meeste herinneringen prinses verdwenen

  Poorten landgoed Diana gesloten

  Althorp, het landgoed waar prinses Diana ligt begraven en waar een museum en een gedenkplaats voor haar is, heeft vrijdag tijdelijk zijn deuren gesloten. Wanneer het landgoed in de lente weer opengaat, zijn de meeste tekenen die herdenken aan de prinses weggehaald, zo weet The Telegraph.


  Zo zullen alle spullen die in het museum tentoongesteld worden weg zijn. Alleen een steen met haar naam erop en een grafsteen herinneren dan nog aan de moeder van prins William en prins Harry. Veel mensen zullen het er volgens de Britse krant niet mee eens zijn. Ieder jaar komen er heel veel mensen naar de Britse plaats om de prinses te herdenken en om het museum te bezoeken. Vooral in de afgelopen week was het er druk.

  Alle persoonlijke spullen van Diana die in het museum liggen zullen worden ingepakt en naar haar twee zoons worden gebracht. Eerst worden ze nog wel in Amerika tentoongesteld.

  Diana woonde in haar jeugd op Althorp. Ze ligt begraven op een eilandje in de grote vijver van het landgoed.

  31 augustus 2013 - 19:20