×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Politie Den Haag durft geen extra drukte Prinsjesdag te voorspellen

  Uitgangspunt: feestelijk, waardig en veilig

  Politie Den Haag durft geen extra drukte Prinsjesdag te voorspellen

  De politie Haaglanden verwacht net als andere jaren circa 40.000 belangstellenden langs de route van de koninklijke rijtoer tussen Paleis Noordeinde en de Ridderzaal.


  Hoewel het voor het eerst is dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima als koningspaar in de gouden koets plaatsnemen, durft de politie geen voorspellingen te doen over een mogelijke extra toeloop. Daarvoor is het weer een te onvoorspelbare factor, zegt de politie.

  Uitgangspunt voor het Haagse korps is dat Prinsjesdag ‘feestelijk, waardig en veilig’ moet verlopen. Het gebruikelijke open karakter blijft gehandhaafd.

  De politie Haaglanden krijgt ondersteuning van 200 vrijwillige politiemensen uit heel Nederland.

  16 september 2013 - 16:46