×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nu in de winkel: het nieuwste nummer van Royalty

  Met o.a.: koninklijk bezoek aan Antillen, koninklijk juwelier Mellerio en doop van prins George

  Nu in de winkel: het nieuwste nummer van Royalty

  Het nieuwste nummer van Royalty is verschenen. Hierin uiteraard een verslag van het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de Antillen. Overal werd het koningspaar warm en hartelijk ontvangen.


  Op modegebied staat kant centraal: de luxe stof is op het moment zeer in de (koninklijke) mode. Juwelenredacteur Erik Schoonhoven trok naar Parijs en bezocht juwelier Mellerio. In een recent verschenen boek over het bedrijf staan de nodige verrassingen over de juwelen van de Oranjes.

   

  De doop van prins George mag natuurlijk niet ontbreken: in St James Palace vond een intieme maar historische plechtigheid plaats. Prinses Astrid van België was in Zuid-Afrika voor het eerst op handelsmissie, een opdracht die ze met de nodige aarzeling aanvaardde, zo schrijft Wim Dehandschutter. Verder wordt het werk van Sierk Schröder, jarenlang de favoriete portretschilder van de Oranjes, uitgelicht en de rubriek ‘Nieuwe ontwerpers van Oranje’ gaat van start met de Naardense ontwerpster Claar Crul. Zij maakt al enige tijd smockjurkjes en galajaponnen voor de familie van prinses Margriet.

   

  Foto's van het Zweedse prinsesje Estelle met haar knuffels, 65 fascinerende feiten over de jarige prins Charles, de herdenking van prins Friso en het bezoek van het Belgische koningspaar aan Nederland maken het nieuwste nummer van Royalty compleet. Royalty is nu te koop in de tijdschriftenwinkel, maar ook in onze webshop: www.royalty-online.nl/webshop.

   

  Veel leesplezier!

  21 november 2013 - 14:34