Nu in de winkel: het nieuwste nummer van Royalty

Het nieuwste nummer van Royalty is verschenen. Hierin uiteraard een verslag van het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de Antillen. Overal werd het koningspaar warm en hartelijk ontvangen.

Op modegebied staat kant centraal: de luxe stof is op het moment zeer in de (koninklijke) mode. Juwelenredacteur Erik Schoonhoven trok naar Parijs en bezocht juwelier Mellerio. In een recent verschenen boek over het bedrijf staan de nodige verrassingen over de juwelen van de Oranjes.

 

De doop van prins George mag natuurlijk niet ontbreken: in St James Palace vond een intieme maar historische plechtigheid plaats. Prinses Astrid van België was in Zuid-Afrika voor het eerst op handelsmissie, een opdracht die ze met de nodige aarzeling aanvaardde, zo schrijft Wim Dehandschutter. Verder wordt het werk van Sierk Schröder, jarenlang de favoriete portretschilder van de Oranjes, uitgelicht en de rubriek ‘Nieuwe ontwerpers van Oranje’ gaat van start met de Naardense ontwerpster Claar Crul. Zij maakt al enige tijd smockjurkjes en galajaponnen voor de familie van prinses Margriet.

 

Foto's van het Zweedse prinsesje Estelle met haar knuffels, 65 fascinerende feiten over de jarige prins Charles, de herdenking van prins Friso en het bezoek van het Belgische koningspaar aan Nederland maken het nieuwste nummer van Royalty compleet. Royalty is nu te koop in de tijdschriftenwinkel, maar ook in onze webshop: www.royalty-online.nl/webshop.

 

Veel leesplezier!

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen