×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe Royalty vandaag in de winkels

  Bijzondere interviews met prins Jaime en keizerin Farah

  Nieuwe Royalty vandaag in de winkels

  De nieuwe Royalty is uit. In deze extra dikke editie van maar liefst 100 pagina veel bijzondere artikelen, waaronder het complete bruidsalbum van prins Jaime de Bourbon de Parme. Daarnaast een exclusief interview met de pasgetrouwde prins en zijn bruid, prinses Viktória.


  De nieuwe Royalty is uit. In deze extra dikke editie van maar liefst 100 pagina veel bijzondere artikelen, waaronder het complete bruidsalbum van prins Jaime de Bourbon de Parme. Daarnaast een exclusief interview met de pasgetrouwde prins en zijn bruid, prinses Viktória. Bijzonder is het verslag van het bezoek dat Royalty-hoofdredacteur Marc van der Linden bracht aan keizerin Farah Diba, die op 14 oktober haar 75-ste verjaardag viert. Zij blikt in het bijzondere gesprek terug op haar leven voor en na de revolutie in Iran, de dramatische dood van haar twee jongste kinderen en haar bijzondere band met de Oranjes.

  11 oktober 2013 - 14:50