×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Luxemburgs prinselijk huwelijk vandaag in Duitsland

  Luxemburgs prinselijk huwelijk vandaag in Duitsland

  Villa Rothschild Kempinski in Königstein im Taunus in de Duitse deelstaat Hessen vormt dinsdagmiddag het decor voor het burgerlijk huwelijk van prins Félix van Luxemburg en Claire Lademacher. De plechtigheid is besloten. Alleen naaste familie en enkele vrienden van het bruidspaar zijn uitgenodigd.


  Prins Félix, tweede zoon van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa, heeft zijn aanstaande zwager en naamgenoot Félix Lademacher gevraagd om als getuige op te treden. Claire Lademacher heeft als getuige Félix’ enige zus prinses Alexandra.

  De 19e eeuwse villa wordt wel de wieg van de bondsrepubliek Duitsland genoemd omdat hier in het ‘Haus der Länder’ in 1949 de grondslag werd gelegd voor de naoorlogse federale grondwet. De villa werd tussen 1888 en 1894 gebouwd voor de bankier Wilhelm Carl von Rothschild.

  Het kerkelijk huwelijk is zaterdag in Zuid-Frankrijk. Daarbij worden zo’n 350 gasten verwacht.

  17 september 2013 - 12:54