×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar mogelijk op corona getest

  Na contact met twee mogelijke slachtoffers

  Koningspaar mogelijk op corona getest

  Op de laatste dag van hun staatsbezoek in Indonesië hebben Koning Willem-Alexander en koningin Máxima twee Indonesische ministers ontmoet die momenteel worden getest op corona.


  De twee ministers zijn collega’s van de Indonesische minister van Transport Budi Karya Sumadi bij wie het virus is vastgesteld.

  De bewindsman had afgelopen week een ontmoeting met zijn Nederlandse ambtgenoot minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur). Zij gaat zelf twee weken in zelfisolatie.

  “Het koninklijk paar volgt de richtlijnen van het RIVM”, laat de Rijksvoorlichtingsdienst weten. “Als er aanleiding toe is, volgen er nadere mededelingen.”

  Bron en beeld: ANP PRODUCTIES

  15 maart 2020 - 09:52