×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningspaar als eerste naar Sint Maarten

  Koningspaar als eerste naar Sint Maarten

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima beginnen hun bezoek aan het Caribisch deel van Nederland in november op Sint Maarten. Daarna volgen Saba, Sint Eustatius, Bonaire, Curaçao en Aruba. Dat maakte de Rijksvoorlichtigsdienst (RVD) vrijdag bekend.
  Het bezoek aan de zes eilanden loopt van dinsdag 12 november tot en met donderdag 21 november. Het is het eerste bezoek aan de eilanden na de troonswisseling op 30 april. Het koningspaar wordt tijdens de reis begeleid door minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
  Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen de gelegenheid krijgen om de koning en koningin te zien en te ontmoeten, aldus de RVD. Aan gouverneurs en gezaghebber is gevraagd een programma samen te stellen.

  6 september 2013 - 11:26