×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Máxima draagt Jan Taminiau

  Koningin Máxima draagt Jan Taminiau

  Jan Taminiau heeft de Prinsjesdagoutfit van koningin Máxima ontworpen, zo bevestigde de ontwerper aan Royalty. Máxima draagt een goudkleurige japon en een bijpassende hoed van goudkleurig sinamay, van de hand van Fabienne Delvigne. De japon van Máxima is geborduurd in degradé wyberpatroon, met een transparante mouw en ze draagt een riempje in de taille. De patronen worden gevormd door een borduursel van verschillende lagen pailletten en glaskralen, zo maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend. De koningin draagt het Ordelint en de Ster van het Grootkruis der Orde van de Nederlandse Leeuw.


  Koning Willem-Alexander draagt een jacquet met grijs vest, met het draaginsigne Ridder Militaire Willems-Orde. Ook prins Constantijn draagt een jacquet met grijs vest, met daarop de bouton van het Grootkruis der Orde van de Nederlandse Leeuw. Prinses Laurentien is gekleed in een diep donkerblauwe kanten japon met uitwaaierende rok. Het kant van de japon is verwerkt in de hoed van sisal en sinamay in ton-sur-ton-kleuren, met witte veren en een vintage donkerblauwe hoedenpen. De prinses draagt de versierselen die horen bij het Grootkruis in de Huisorde van Oranje.

  17 september 2013 - 13:46