×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Willem-Alexander opent academisch jaar

  En koningin Máxima gerenoveerd kassencomplex Hortus Leiden

  Koning Willem-Alexander opent academisch jaar

  De Oranjes zijn na hun vakantie alweer volop aan het werk. Zo opent Koning Willem-Alexander dinsdagochtend 3 september de 30e editie van HISWA te water en het HISWA Nautisch Centrum in de nieuwe jachthaven Amsterdam Marina aan het IJ.
  Een dag later opent zijn vrouw, koningin Máxima, het gerenoveerde tropische kassencomplex in de Hortus botanicus Leiden.
  Prinses Beatrix is donderdagavond 5 september bij het openingsconcert bij van de 18e editie van het Rotterdam Philharmonic Gergiev Festival in de Doelen in Rotterdam.

  2 september 2013 - 10:26