×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Willem-Alexander krijgt boek overhandigd

  Koning Willem-Alexander krijgt boek overhandigd

  Koning Willem-Alexander heeft woensdag het boek De eerste honderdvijftig jaar Parlementaire geschiedenis van Nederland 1796-1946 in ontvangst mogen nemen. Willem-Alexander kreeg het boek uit handen van prof. dr. J.Th.J. van den Berg op Paleis Noordeinde.
  Het boek is geschreven door Van den Berg samen met wijlen mr. J.J. Vis.
  Van den Berg was onder meer hoogleraar Nederlandse politiek en parlementaire geschiedenis aan de Universiteit Leiden en hoogleraar parlementair stelsel aan de Universiteit Maastricht. Ook was hij lid van de Eerste Kamer voor de PvdA. Vis was hoogleraar staatsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen en daarnaast was hij onder meer lid van de Eerste Kamer voor D66.

  4 september 2013 - 14:07