×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Albert weer aan de slag

  Koning Albert weer aan de slag

  De in juli teruggetreden Belgische koning Albert heeft woensdag voor het eerst sinds de troonswisseling weer publieke optredens. Koning Albert is in de middag in het Paleis der Academiën in Brussel bij de prijsuitreiking van 'Focus Aarde'. De onderscheiding is bedoeld als aanmoediging voor het technisch-, beroeps- artistiek en buitengewoon onderwijs en wordt uitgeloofd door de Stichting Koningin Paola, in samenwerking met de Stichting Dirk Frimout.


  De in juli teruggetreden Belgische koning Albert heeft woensdag voor het eerst sinds de troonswisseling weer publieke optredens.
  Koning Albert is in de middag in het Paleis der Academiën in Brussel bij de prijsuitreiking van 'Focus Aarde'. De onderscheiding is bedoeld als aanmoediging voor het technisch-, beroeps- artistiek en buitengewoon onderwijs en wordt uitgeloofd door de Stichting Koningin Paola, in samenwerking met de Stichting Dirk Frimout.
  De koningin zelf kan niet bij de prijsuitreiking van 'haar' stichting zijn. Paola werd vorige week donderdag vanwege een 'goedaardige urologische aandoening' opgenomen en geopereerd in het universitair medisch centrum Sint Pieter in Brussel. De operatie is goed verlopen, maar de koningin moet enkele weken herstellen van de ingreep.
  Koning Albert gaat na afloop naar het Egmontpaleis voor een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van de 175e verjaardag van de juridische publicaties Bruylant. Deze uitgaven gelden als parel van de Belgische uitgeverij, aldus het hof in een persmededeling.

  16 oktober 2013 - 10:49