×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate ‘onverwacht’ bij officieel evenement

  Samen met William naar opening driedaagse marathon

  Kate ‘onverwacht’ bij officieel evenement

  Kate heeft aan de aanwezigen bij de Ultra Marathon op het eiland Anglesey onthuld dat het erg goed gaat met haar vijf weken oude zoon. Toen haar werd gevraagd hoe het met prins George ging, antwoordde ze: "Het gaat uitstekend met hem. Momenteel slaapt hij."


  Tegen alle verwachtingen in was Kate vrijdag voor het eerst aanwezig bij een officeel evenement. Ze vergezelde prins William bij de opening van de driedaagse marathon. De kersverse ouders kregen een warm onthaal. De hertogin van Cambridge kreeg van drie kleine meisjes zelfgemaakte vlinders. Ze bedankte de meisjes hartelijk en beloofde dat ze de cadeaus aan George zou geven.

  William kreeg ook luiers van een van de aanwezigen. “Daar hebben we er heel veel van, maar we kunnen er altijd nog meer gebruiken”, reageerde hij lachend. De ouders zagen er ontspannen uit en namen de tijd om met mensen te praten. Kate droeg een blazer van Ralph Lauren, een blouse van Zara en zwarte skinnyjeans.

  30 augustus 2013 - 17:02