×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate koos voor Cambridge vanwege Prins William

  Ze wilde eigenlijk studeren in Ediburgh

  Kate koos voor Cambridge vanwege Prins William

  Prins William en zijn vrouw Kate kenden elkaar al voordat ze allebei gingen studeren aan de University of St Andrews. In een nieuw boek van royaltydeskundige Katie Nicoll staat dat de hertogin van Cambridge de universiteit uitkoos nadat ze hoorde dat William daar ook heen zou gaan, meldt Now Magazine.
  De journaliste van The Mail on Sunday schrijft dat Kate eigenlijk van plan was om naar Edinburgh te gaan. Maar toen naar buiten werd gebracht dat William naar St Andrews zou gaan, veranderde ze van mening. Ze zou zelfs een tussenjaar in hebben gelast om in het zelfde jaar te starten als William.
  Het zou dus niet waar zijn dat Kate en William elkaar pas leerde kennen op de universiteit. In het boek Kate: The Future Queen staat dat de twee elkaar voor het eerst zagen in de zomer van 1999. Ze zaten toen allebei nog op school.

  2 september 2013 - 11:29