×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kate heeft haar figuur al terug

  Hertogin niet gaan lijnen, maar verder met yoga

  Kate heeft haar figuur al terug

  Kate is vijf weken na de geboorte van prins George al weer superslank. Het lijkt erop dat de hertogin van Cambridge haar figuurtje terug heeft en daar zou ze maar weinig voor hebben moeten doen.


  “Ze heeft bijna niets hoeven doen om gewicht te verliezen en ze ziet er geweldig uit”, vertelt een bron uit de familie Middleton aan Us Weekly. “Je kan bijna niet meer zien dat ze nog maar net is bevallen. Kate geeft nog steeds borstvoeding en de paar kilo’s die ze was aangekomen tijdens de zwangerschap zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.”

  Volgens de bron heeft Kate niet gelijnd. “Ze is alleen doorgegaan met yoga.”

  30 augustus 2013 - 11:55