×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jaime en Viktória repeteren voor hun huwelijk

  Morgen trouwt jongste zoon prinses Irene in Apeldoorn

  Jaime en Viktória repeteren voor hun huwelijk

  Prins Jaime de Bourbon de Parme was vandaag met zijn bruid Viktória bij de OLV ten Hemelopneming-kerk in Apeldoorn voor een korte repetitie van de kerkelijke inzegening van zijn huwelijk. Morgen trouwt het paar echt.


  Prins Jaime de Bourbon de Parme was vandaag met zijn bruid Viktória bij de OLV ten Hemelopneming-kerk in Apeldoorn voor een korte repetitie van de kerkelijke inzegening van zijn huwelijk. Morgen trouwt het paar echt. De bruiloft wordt bijgewoond door een groot deel van de koninklijke familie, waaronder koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Donderdag trouwde prins Jaime al voor de wet. Sinds dat moment mag zijn vrouw door het leven als Hare Koninklijke Hoogheid prinses Viktória de Bourbon de Parme.

  foto Reni van Maren

  4 oktober 2013 - 17:56