×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • ’Film over Diana één grote leugen’

  Hasnat Khan heeft nooit toestemming gegeven

  ’Film over Diana één grote leugen’

  De ex-vriend van de overleden prinses Diana noemt de nieuwe film over haar een ‘grote leugen’. Dat zegt dokter Hasnat Khan (54) aan de vooravond van de première van de film Diana.
  De film is gebaseerd op het boek Diana: Her Last Love, en gaat over de belangrijke mannen in het leven van de prinses in de periode voordat ze overleed in 1997. Ze reed op de noodlottige avond met haar vriend Dodi al-Fayed in een auto die werd achtervolgd door paparazzi. Eerder was haar relatie met Khan op de klippen gelopen.
  De producers van de film zouden hebben gezegd dat Khan zijn zegen had gegeven aan het project, maar dat ontkent de hartchirurg: “Dat is onzin, ik heb nooit mijn toestemming gegeven. Het is een roddelverhaal gebaseerd op verhalen van vrienden. Die wisten maar weinig van de relatie”, meldt Mirror.
  De arts heeft alleen stilstaande beelden uit de film gezien. “Ik zag meteen dat het helemaal niet leek op hoe wij met elkaar omgingen. Ze hebben zich voorgesteld hoe wij ons gedroegen en ze hebben het bij verkeerde eind.” De film over Diana gaat op 5 september in première in Londen.

  26 augustus 2013 - 13:15