×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde sluiten Blijde Intredes af in Brussel

  Filip en Mathilde sluiten Blijde Intredes af in Brussel

  Koning Filip en koningin Mathilde beëindigen hun kennismakingsronde door België met een bezoek aan Brussel op woensdag 6 november. Op het programma van de laatste dag van de zogeheten Blijde Intredes staat zoals gebruikelijk een ontmoeting met lokale bestuurders en de burgemeester.


  Koning Filip en koningin Mathilde beëindigen hun kennismakingsronde door België met een bezoek aan Brussel op woensdag 6 november.
  Op het programma van de laatste dag van de zogeheten Blijde Intredes staat zoals gebruikelijk een ontmoeting met lokale bestuurders en de burgemeester. Een werklunch wordt gewijd aan de belangrijkste thema's in de regio van de Belgische hoofdstad. Het Belgische koningspaar maakt ook een wandeling over de Grote Markt van Brussel om daar de bevolking te ontmoeten.
  Het vorstenpaar bezoekt in twee maanden tijd alle provincies in Vlaanderen en Wallonië. Op 25 oktober bezoeken ze Brugge in West-Vlaanderen. Op vrijdag 8 november brengen ze een bezoek aan koning Willem-Alexander en koningin Máxima in Nederland.

  9 oktober 2013 - 16:51