×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde bezoeken Nederland in november

  Noorderburen en Luxemburg eerste landen voor kennismakingsbezoek

  Filip en Mathilde bezoeken Nederland in november

  De Belgische koning Filip en zijn vrouw, koningin Mathilde, brengen in november een kennismakingsbezoek aan Nederland. Nederland en Luxemburg zijn de eerste landen die het nieuwe vorstenpaar bezoekt.


  Na het bezoek aan Nederland en Luxemburg volgen Duitsland en Frankrijk. Dat heeft minister Didier Reynders van Buitenlandse Zaken donderdag verklaard in de marge van een bezoek van Mathilde aan New York.

  Filip volgde in juli zijn vader Albert II op als koning der Belgen.

  De Rijksvoorlichtingsdienst bevestigt het bezoek en zegt dat er nog overleg plaatsvindt over de exacte datum.

  20 september 2013 - 11:12