×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Félix en Claire van Luxemburg getrouwd

  Bruid droeg japon van Elie Saab

  Félix en Claire van Luxemburg getrouwd

  De kersverse Luxemburgse prinses Claire heeft zaterdagmorgen in het kleine Franse Saint Maximin de Sainte Baume haar kerkelijk jawoord gegeven in een klassieke bruidsjapon van Elie Saab, een van de vaste ontwerpers van haar schoonmoeder, groothertogin Maria Teresa.


  Eerder in de week, bij de sluiting van het burgerlijk huwelijk met prins Félix in het Duitse Königstein im Taunus, droeg de bruid nog een japon van de Nederlandse couturier Jan Taminiau.

  De bruid Claire Lademacher is van oorsprong Duitse en leerde prins Félix in 2001 kennen toen beiden in Zwitserland studeerden. De gehele Luxemburgse groothertogelijke familie was in Frankrijk aanwezig voor de huwelijksplechtigheid in de intieme plaatselijke basiliek. Het nieuwe prinselijk paar is van plan zich in Zuid-Frankrijk te vestigen.

  21 september 2013 - 13:00