×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Excuses politie aan prins Andrew

  Excuses politie aan prins Andrew

  De Britse prins Andrew heeft excuses gekregen van de Britse politie nadat agenten hem hadden ‘betrapt’ op het terrein van Buckingham Palace. Bewakers hielden de 53-jarige zoon van koningin Elizabeth II woensdag staande en sommeerden hem zich te identificeren, werd zondag bekend.

  Britse media melden dat dit gebeurde met getrokken wapen en dat de prins te horen kreeg zijn handen in de lucht te steken en op de grond te gaan liggen. De politie weerspreekt dit echter, heeft de BBC zondag gemeld.

  Het incident gebeurde nadat maandag in Buckingham Palace een indringer was betrapt die over het hek was geklommen. De prins liet zondag weten dat hij ”dankbaar” is voor de excuses van de politie. Andrew zei dat de politie geen eenvoudige taak heeft. ”Ik kijk uit naar een veilige wandeling in de tuin in de toekomst”, aldus de prins.

  8 september 2013 - 16:37