×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bezoek aan Noorwegen begonnen

  Bezoek aan Noorwegen begonnen

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn even na 11 uur aangekomen op het militaire deel van het vliegveld Gardermoen bij Oslo.


  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn even na 11 uur aangekomen op het militaire deel van het vliegveld Gardermoen bij Oslo.
  Op de luchthaven werden koning en koningin, die bij hun reis worden vergezeld door minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken, verwelkomd door kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit.

  2 oktober 2013 - 12:25