Placeholder

Babypaspoort voor prins George

De hertog en hertogin van Cambridge hebben een babypaspoort aangevraagd voor hun zoon George, schrijft Mirror. Ze kunnen de kleine prins daardoor onbezorgd meenemen naar Nieuw-Zeeland en Australië.

Als alles volgens plan verloopt, reist prins George in 2014 met zijn trotse ouders mee naar de twee landen. “We hopen allemaal heel erg dat we volgend jaar naar Australië kunnen komen”, zei vader William vorige maand nog. De volledige naam op het paspoort van zijn zoon is George Alexander Louis of Cambridge. Voor het document van de negen weken oude prins moest omgerekend zo’n 55 euro worden betaald.

30 jaar geleden brachten de negen maanden oude William en zijn ouders Charles en Diana eveneens een bezoek aan Nieuw-Zeeland en Australië. Koningin Elizabeth moest toestemming geven voor de reis, want het koninklijke protocol schrijft voor dat de troonopvolger en de volgende in de lijn der troonopvolging niet samen in een vliegtuig mogen stappen. Naar verwachting geeft The Queen ook dit keer groen licht.