×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Babypaspoort voor prins George

  Babypaspoort voor prins George

  De hertog en hertogin van Cambridge hebben een babypaspoort aangevraagd voor hun zoon George, schrijft Mirror. Ze kunnen de kleine prins daardoor onbezorgd meenemen naar Nieuw-Zeeland en Australië.


  Als alles volgens plan verloopt, reist prins George in 2014 met zijn trotse ouders mee naar de twee landen. “We hopen allemaal heel erg dat we volgend jaar naar Australië kunnen komen”, zei vader William vorige maand nog. De volledige naam op het paspoort van zijn zoon is George Alexander Louis of Cambridge. Voor het document van de negen weken oude prins moest omgerekend zo’n 55 euro worden betaald.

  30 jaar geleden brachten de negen maanden oude William en zijn ouders Charles en Diana eveneens een bezoek aan Nieuw-Zeeland en Australië. Koningin Elizabeth moest toestemming geven voor de reis, want het koninklijke protocol schrijft voor dat de troonopvolger en de volgende in de lijn der troonopvolging niet samen in een vliegtuig mogen stappen. Naar verwachting geeft The Queen ook dit keer groen licht.

  23 september 2013 - 00:03