×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Paola in Italië gespot

  Voormalig koningspaar met huurauto op vakantie

  Albert en Paola in Italië gespot

  De Belgische koning Albert en koningin Paola zijn in Italië gespot. Paola is Italiaanse van geboorte. Volgens Het Laatste Nieuws maakt het afgezwaaide koningspaar een rondreis in de Noord-Italiaanse streek Veneto, waar ze met een gehuurde auto langs monumenten en kathedralen rijden.


  De vakantie door Italië is een cadeau van Albert aan zijn vrouw, ter gelegenheid van haar 76ste verjaardag. De vader en moeder van de regerende Belgische vorst, koning Filip, werden onder meer gezien bij Villa Rotonda, net ­buiten Vicenza. Albert en Paola leken spoorloos verdwenen sinds 31 juli. Het was al bekend dat de twee met vakantie zouden gaan, maar hun bestemming was onbekend.

  16 september 2013 - 15:31