×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Charlene viert haar 42e verjaardag

  Bon anniversaire

  De prinses van Monaco blaast vandaag 42 kaarsjes uit.


  Charlene is geboren op 25 januari 1978 in Bulawayo, Zimbabwe als dochter van Michael Kenneth Wittstock en Lynette Humberstone. Op haar twaalfde verhuisde zij met haar ouders en broers naar Zuid-Afrika. Ze heeft twee boers Gareth (1982) en Sean (1983).

  Huwelijk prins Albert

  Charlene verloofde zich op 23 juni 2010 met prins Albert. Het burgerlijk huwelijk vond plaats op 1 juni 2011. De kerkelijke inzegening volgde een dag later op de binnenplaats van het prinselijk paleis. Het paar heeft twee kinderen: de tweeling prinses Gabriella en prins Jacques (10 december 2014).

  Bron: Palais Princier de Monaco. Beeld: Palais Princier de Monaco

  25 januari 2020 - 08:00