×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Charlene praat open over haar tweeling

  "Ze houden ervan om in ons bed te klimmen"

  Prinses Charlene praat open over haar tweeling

  Vorstin van Monaco vertelt in een interview aan het Franse blad Point de Vue over de opvoeding van haar tweeling, die in december 5 jaar wordt.


  Volgens de echtgenote van prins Albert van Monaco zijn prinses Gabriella en prins Jacques “ongelofelijk lief en aardig” tegen elkaar.

  Charlene vertelt dat Gabriella en Jacques voortdurend met elkaar praten, “en zoals alle kinderen kunnen ze soms een beetje abrupt zijn, een beetje hard, zelfs in hun uitwisseling, maar ze steunen elkaar onvoorwaardelijk”. De prinses prijst hun innerlijke kracht “die hen in staat stelt te zeggen wat ze denken en voelen, ongeacht de omstandigheden” en hoe ze zich “aanpassen aan alle situaties” dankzij het zelfvertrouwen dat ze beiden hebben.

  De prins en prinses, die in september voor het eerst naar school gingen, spreken zowel Engels als Frans en worden in de ochtend door hun vader prins Albert naar school gebracht. Daar zingen ze samen met hun klasgenoten het Monegaskische volkslied, iets dat Charlene zeer ontroert. De voormalig Zuid-Afrikaanse rugslagzwemster moedigt de tweeling aan om aan sport te doen en vindt het ook belangrijk dat ze haar vaderland leren kennen.

  De 41-jarige prinses geeft toe dat het vaak wel uitputtend is om een tweeling op te voeden, maar vindt het ook stimulerend. “Als ze thuiskomen begint mijn werk en dat gaat door tot de volgende dag. De avonden zijn meestal druk. Als ik alleen met hen ben, vechten de kinderen om wie er bij mama mag slapen. Ze houden ervan om in ons bed te klimmen.”

  27 november 2019 - 12:57