Prince Albert Of Monaco Acknowledges His Son Alexandre

Coste  provoceert  Charlène

Net terug in Monaco krijgt de prinses Nicole Coste over zich heen, de ex-minnares van haar man.


Coste heeft er een handje van om Charlène dwars te zitten, zo gauw die in de schijnwerpers staat. Dit keer deed ze dat met een opvallende felicitatie aan prins Albert op sociale media: ‘Gefeliciteerd, Albert. De wereld zal je erkennen als de loyale, de waardige, de KONING.’ Alsof dat nog niet genoeg was zette ze er een foto bij van haarzelf met de prins en hun zoon Alexandre.

Velen zien dat als een nieuwe poging om de prinses uit de schijnwerpers te duwen, ook al omdat het niet voor het eerst is dat ze op aandacht uit is. Heeft ze de aandacht, dan wil ze ook nog wel eens uithalen richting Charlène.

Dat deed ze enkele weken geleden nog, in een interview met de Britse journalist Richard Eden. Ze zei toen dat het haar niet kon schelen hoe het met de prinses was. Alles wat haar overkwam zou het gevolg zijn van karma. Bovendien zouden de Monegasken dol op haar zijn en niet op Charlène, en was zij de enige die Albert begreep. Daarna was ze nogpontificaal aanwezig bij de mis voor de beschermheilige van Monaco, Saint Devote, tevens society event.


Albert speelt daar zeker ook een rol in. In plaats van voor eens en voor altijd duidelijk maken dat hij voor Charlène kiest, blijft hij contact houden met Coste en tijd met haar doorbrengen, ook in het zicht van de camera’s.


Bron: Vanitatis