×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlène legt uit waarom ze weinig lacht op foto’s

  "Soms is het moeilijk..."

  Charlène legt uit waarom ze weinig lacht op foto’s

  Van alle royals is prinses Charlène van Monaco misschien wel degene die het minst vaak lachend op de foto wordt gezet. Dat weet ze zelf maar al te goed en in het Zuid-Afrikaanse tijdschrift Huisgenoot legt ze uit waarom ze vaak zo is.

  “Mensen zeggen al heel snel ‘oh, waarom lacht ze niet op foto’s?’ Nou, soms is het moeilijk om te lachen”, bekent de vrouw van prins Albert. “Zij weten niet wat er op de achtergrond gebeurt.” Het was voor de geboren Zuid-Afrikaanse ook best een moeilijk jaar. Zo verloor ze twee vrienden binnen tien dagen tijd en waren er constante zorgen over de gezondheid van haar vader.

  Daarnaast is ook Charlènes heimwee een reden om niet altijd te lachen. “Ik heb het voorrecht om dit leven te leiden, maar ik mis mijn familie en vrienden in Zuid-Afrika. Ik ben vaak verdrietig omdat ik er niet altijd voor hen kan zijn.”

  1 januari 2020 - 10:58