Henri Maria Teresa 1

Luxemburgse royals delen opnieuw zomerse throwbacks

De Luxemburgse royals veroveren deze zomer onze harten, door de leukste kiekjes uit de oude doos te delen. We worden getrakteerd op zomerse throwbacks van lachende, zongebruinde mensen.

Henri en María Teresa beloofden gedurende de zomer meer kiekjes ‘van toen’ te delen. En dat doen ze vooralsnog dan ook trouw. We zien op hun Instagram-account dan ook weinig recente foto’s verschijnen. Maar wellicht wordt dit na de zomer weer opggepakt.

In onze vorige artikel over de throwbacks van de Luxemburgers zag je onder meer echtpaar Henri en María Teresa genieten op vakantie. Henri droeg op één van de foto’s een korte broek, iets dat je tegenwoordig niet meer verwacht bij het toch ietwat formele stel. Dit keer delen ze vakantieplaatjes uit de jaren 90. En zijn ook hun kinderen beter in beeld. Leuk, oude familiekiekjes bekijken!

Het hele gezin poseert even in het zonnetje. María Teresa en Henri hebben samen 5 kinderen: Guillaume, Félix, Louis, Alexandra en Sébastien.

Luxemburg 1

Henri werpt een bal in een strandspelletje. Leuk om te zien hoe sommige van de zoons hier hun moeder al (bijna) voorbij groeien.

Luxemburg 2

En een foto waarop oudste zoon Guillaume (links naast zijn vader) duidelijk ouder is dan op de eerste foto. Een echte puber hier!

Luxemburg 3

Lees ook:

Nieuwe foto’s van Luxemburgs prinsje Charles vrijgegeven

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @courgrandducale

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen