Henri Maria Teresa 1

Leuk: Henri en María Teresa delen vakantie-throwbacks

Henri en María Teresa van Luxemburg delen de laatste tijd veel leuke foto’s. Waaronder fijne, gezellige throwbacks. Zouden ze hun uiterste best doen de reputatie van hun hertogdom wat op te frissen?

Het lukt ze in elk geval aardig, weer even de positieve blik op zich gericht weten. In mei mochten ze al gloednieuwe kleinzoon Charles verwelkomen. En toen zoon Louis onlangs jarig was, werd een té leuke babyfoto van hem gedeeld op social media. Nu plaatst het groothertogelijk paar een stel leuke vakantie-plaatjes ‘van toen’.

Gebruinde gezichten en het lijkt erop dat Henri zich waagt aan een heus glaasje cola. Moet kunnen, op een warme zomerdag.

Henri Maria Teresa 2

Komen we van de tennisbaan af? Helemaal duidelijk is het niet, wel zien we een gelukkig en gezond stel op een zonnige locatie. Henri bovendien in korte broek, dat spotten we nu zelden meer!

Henri Maria Teresa 3

Toen Guillaume een tiener was, was hij watersportfanaat. Kijk eens wat een sportieve foto. De zomer spat er aan alle kanten af!

Guillaume Throwback

En María Teresa met zoons Guillaume en Louis. Wat een kleine droppies nog. Het paar heeft beloofd ons deze zomer vaker te trakteren op zomerse throwbacks, dus we houden je op de hoogte!

Maria Teresa Luxemburg Guillaume Louis

Lees ook:

Column Marc: Amalia op wereldreis

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @courgrandducale

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen