Pretzels Baby Charles Foto 1

Heerlijk: nieuwe lentefoto’s van kleine prins Charles

Zijn eerste verjaardag is pas in mei, maar het ventje is al een echt karaktertje. Hij ontdekt, eet, lacht en charmeert. Charles van Luxemburg mocht lekker de buitenlucht in en daar zijn hele mooie foto’s van gemaakt en gedeeld door het hof.

Met z’n ‘wanderlust‘ zit het wel goed, we zien de 10-maanden-oude Charles de wereld ontdekken en van alles proeven, bezoeken en vastpakken. Wat een genot dat het Luxemburgse hof – en in het bijzonder zijn ouders Guillaume en Stéphanie – met regelmaat een aantal nieuwe foto’s van de kleine delen. Zo zijn we allemaal toch een beetje getuige van het opgroeien van Charles.

Ditmaal trok de familie eropuit. Ze bezochten een boomgaard. En niet zomaar één. De gaard wordt momenteel aangeplant ter nagedachtenis aan de vorige (en in 2019 overleden) groothertog Jean. Hij werd maar liefst 98 jaar en in de boomgaard zullen 98 fruitbomen worden geplant. Onder het genot van een aangenaam lentezonnetje, zien we Charles en zijn vader Guillaume en moeder Stéphanie genieten van de gezonde buitenlucht. Guillaume helpt zelf ook een handje mee, met het planten van de bomen.

Charles Luxemburg Buiten Foto 1
Charles Luxemburg Buiten Foto 2
Charles Luxemburg Buiten Foto 3
Charles Luxemburg Buiten Foto 4

LEES OOK:

Smeltmoment: foto van Eugenies kleine gezinnetje

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @courgrandducale / Sophie Margue