×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Groothertog Henri van Luxemburg: ‘wees solidair’

  Groothertog richt zich tot zijn volk in toespraak

  Groothertog Henri van Luxemburg: ‘wees solidair’

  We horen niet bijzonder veel uit Luxemburg, maar in deze tijd van crisis heeft de groothertog zijn volk toegesproken.


  “Besluiten die zeker niet gemakkelijk zijn, maar wel belangrijk en juist”, zei Henri over alle maatregelen die zijn regering heeft getroffen.

  Hij deed een dringend beroep op het Luxemburgse volk om de aanwijzingen op te volgen en de situatie zeer serieus te nemen. “Het is essentieel dat we de verspreiding van het virus beperken en zorgen dat zo min mogelijk mensen gelijktijdig worden besmet. Ieder van ons heeft een grote verantwoordelijkheid.”

  Lees ook:

  Volgens de groothertog vraagt een crisis als deze om ‘nationale solidariteit’. Hij uitte zijn respect en dank voor het medisch personeel. En voor iedereen die spontaan in actie is gekomen om anderen te helpen.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  17 maart 2020 - 10:21