×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zoon voor Carlos en Annemarie

  Prins Carlos jr. Enrique Leonard

  Zoon voor Carlos en Annemarie

  Prinses Carlos en prinses Annemarie, de hertog en hertogin van Parma en Piacenza, hebben op 24 april een zoon gekregen.


  In een persbericht wordt gemeld: 'Hunne Koninklijke Hoogheden Prins Carlos en Prinses Annemarie de Bourbon de Parme geven, samen met hun dochters Prinses Luisa Irene en Prinses Cecilia, met grote vreugde en dankbaarheid kennis van de geboorte van hun zoon en broertje Carlos Enrique Leonard. Prins Carlos jr. is geboren op zondagochtend 24 april 2016 om 08.58 uur in het Haga Juliana Geboorte Centrum te Den Haag. Hij woog bij zijn geboorte 3020 gram. Moeder en zoon maken het goed. Prins Carlos en Prinses Annemarie bedanken dr. A.H. Feitsma en haar team voor de uitstekende begeleiding en de fantastische zorgen die zij hebben mogen ontvangen.' De geboorte van het prinsje zal ook nieuws zijn in Italië en Spanje omdat de kleine Carlos op een dag de nieuwe hertog van Parma én Carlistische troonpretendent zal zijn. 

  26 april 2016 - 09:59