×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Carolina zwanger

  Zesde kleinkind voor prinses Irene onderweg

  Prinses Carolina zwanger

  Prinses Carolina de Bourbon de Parme en haar echtgenoot Albert Brenninkmeijer verwachten hun eerste kindje. De baby komt in het late voorjaar.


  Dat heeft een woordvoerder van de familie De Bourbon de Parme bevestigd. Prinses Carolina trouwde in 2012 met de heer Brenninkmeijer, telg uit de beroemde C&A-familie. Het paar woont in het buitenland. Prinses Carolina viert dit jaar haar veertigste verjaardag. Haar eerste kindje zal het zesde kleinkind van prinses Irene worden. Zij heeft al twee kleindochters bij zoon Carlos en schoondochter Annemarie en twee kleindochters bij prinses Margarita en Tjalling ten Cate. Volgende maand wordt het eerste kind van haar jongste zoon Jaime verwacht. Zijn echtgenote Viktoria is in de achtste maand van de zwangerschap. 

  1 februari 2014 - 21:17