×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Carolina bevallen van dochter

  Meisje heet Alaïa-Maria Irene Cécile

  Prinses Carolina bevallen van dochter

  Prinses Carolina is deze week moeder geworden van een dochter. Dat heeft een woordvoerder van de familie Bourbon-Parma vrijdag namens de prinses en haar man Albert Brenninkmeijer bekendgemaakt.


  Het meisje is op 20 mei in Zwitserland geboren en heeft de namen Alaïa-Maria Irene Cécile Brenninkmeijer gekregen. Moeder en kind maken het goed. Alaïa-Maria is vernoemd naar haar beide grootmoeders, prinses Irene en Cécile Brenninkmeijer.

  Alaïa-Maria is het eerste kind van de jongste dochter van Irene en wijlen prins Carlos Hugo. Het is de zesde kleindochter van Irene. Dat prinses Carolina (39) in verwachting was, werd eerder dit jaar bekend toen ze samen met Albert in Rotterdam het bedankfeest ‘Beatrix, met hart en ziel’ bijwoonde. Het paar, dat de publiciteit zoveel mogelijk uit de weg gaat, is in juni 2012 getrouwd in Florence.

  23 mei 2014 - 11:17