×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Annemarie viert veertigste verjaardag

  Prinses Annemarie viert veertigste verjaardag

  Prinses Annemarie is jarig. De echtgenote van prins Carlos de Bourbon de Parme is maandag veertig jaar geworden.


  Prins Carlos is de oudste zoon van prinses Irene en wijlen prins Carlos Hugo van Bourbon-Parma. Annemarie en Carlos trouwden op 12 juni 2010 en hebben twee dochters en een zoon.

  De dochters kregen in september Italiaanse titels. Oudste dochter prinses Luisa Irene (5) mag zich voortaan ook markiezin van Castell'Arquato noemen. Prinses Cecilia (4) kreeg de titel van gravin van Berceto.

  De jongste telg in het gezin is Carlos Enrique Leonard die in april vorig jaar werd geboren in Den Haag.

  18 december 2017 - 09:46