×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Carlos woont met familie mis bij in Piacenza

  Jaarlijks bezoek aan Piacenza en Parma begonnen

  Prins Carlos woont met familie mis bij in Piacenza

  Prins Carlos is met zijn familie in Piacenza aangekomen voor het jaarlijkse bezoek aan het stamland van de Bourbon-Parma's. Carlos is hertog van Parma en Piacenza. Elk jaar gaat de familie een weekeinde naar Italië om in beide plaatsen een aantal plechtigheden bij te wonen. Centraal daarbij staan de ridderorden van de voormalige hertogdommen.


  In de kerk van het seminarie Alberoni wonen de koninklijke gasten met de leden van de Orde van de Heilige Lodewijk de mis bij. Na afloop reikt prins Carlos ridderordes uit en krijgt de familie een rondleiding. Prins Carlos moet daarbij zijn vrouw prinses Annemarie missen. Zij is thuis gebleven bij hun zieke dochter prinses Cecilia, die eerder dit jaar in aanwezigheid van onder anderen prinses Beatrix in Piacenza werd gedoopt.

  Prins Jaime en de prinsessen Margarita en Carolina zijn wel aanwezig, met hun partners. Ook prinses Maria Teresa van Bourbon-Parma (81), zus van Carlos' in 2010 overleden vader prins Carlos Hugo, is van de partij. Zij presenteert zaterdag in Parma een boek over haar leven en dat van de familie.

  26 september 2014 - 18:17