×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Carlos mist Annemarie in Parma

  Prinses thuis bij ziek dochtertje Cecilia

  Prins Carlos mist Annemarie in Parma

  Prins Carlos vindt het jammer dat zijn vrouw prinses Annemarie dit jaar ontbreekt bij het jaarlijkse bezoek van de koninklijke en hertogelijke familie Bourbon-Parma aan Piacenza en Parma. ''We missen haar, maar ik ben blij dat ze voor onze dochter prinses Cecilia kon blijven", aldus Carlos zaterdag in Parma.


  Prinses Annemarie die bij het vorige bezoek aan Parma vorig jaar september nog in verwachting was, besloot deze week op het laatste moment om thuis te blijven omdat baby Cecilia ziek was.

  De leden van de Bourbon-Parma familie zijn sinds begin jaren negentig graag geziene gasten in de voormalige hertogdommen Piacenza en Parma, waarover de familie tot 1859 met tal van onderbrekingen regeerde. ''Dit is een tweede thuis", zei Carlos zaterdag. Hij mag zich nog steeds hertog van Parma noemen, en zo wordt hij in de Italiaanse stad ook aangesproken.

  27 september 2014 - 15:33