×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Geboren in Rome: Prinses Gloria Irene de Bourbon de Parme

  Dochtertje voor prins Jaime en prinses Viktória

  Geboren in Rome: Prinses Gloria Irene de Bourbon de Parme

  Prins Jaime en prinses Viktória hebben een tweede dochtertje: Gloria Irene. Het prinsesje is maandag in Rome geboren.


  Opnieuw vrolijk nieuws voor de Bourbon-Parma's: Jaime en Viktória 'geven met grote blijdschap en dankbaarheid kennis van de geboorte van hun dochter Gloria Irene.' Het meisje is op 9 mei geboren in Rome en woog toen 3355 gram. Moeder en dochter maken het allebei goed, zo laat het secretariaat van de familie weten. Het stel had al een dochter, Zita Clara, zij werd op 21 februari 2014 in Amsterdam geboren. Daarna verhuisden ze naar Rome, de standplaats van prins Jaime als ambassadeur bij de Heilige Stoel. Prinses Viktória werkt van daaruit ook voor haar beschermvrouwschap voor de Nederlandse tak van kinderrechtenorganisatie Save the Children. Het paar vraagt familie en vrienden die een kraamcadeau willen schenken, dat in de vorm van een donatie aan Save the Children te doen.

   

   

  10 mei 2016 - 11:01