×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eigen website voor prinses Margarita

  Dochter prinses Irene vertelt over passie voor ontwerpen

  Eigen website voor prinses Margarita

  Prinses Margarita de Bourbon de Parme heeft sinds deze week haar eigen website. Op www.deparmedesign.com staan haar sieraden- en tapijtontwerpen centraal. De dochter van prinses Irene is al jarenlang werkzaam als ontwerpster.


  De prinses vertelt op de site wat design voor haar betekent: 'Ontwerpen heeft voor mij te maken met inspiratie, manieren vinden om de natuur weer te geven, nieuwe materialen vinden om mee te werken, de ervaring van stilte en eenvoud, het genieten van stoffen, het spelen met licht en simpele lijnen.'

  Het logo van Margarita's bedrijf De Parme is een grafische interpretatie van een blad. Dit design komt ook terug in de juwelen die de prinses ontwierp.

  12 januari 2015 - 16:15