×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carolina toont dochtertje Alaïa-Maria

  Zesde kleindochter van prinses Irene

  Carolina toont dochtertje Alaïa-Maria

  Prinses Carolina de Bourbon de Parme en Albert Brenninkmeijer hebben de eerste foto's vrijgegeven van hun dochtertje Alaïa-Maria.


  Carolina beviel al op 20 mei haar eerste kindje. Alaïa-Maria Irene Cécile Brenninkmeijer is vernoemd naar beide grootmoeders Irene en Cécile en is in Zwitserland geboren.
  De baby is de zesde kleindochter van prinses Irene en wijlen prins Carlos Hugo. Prinses Carolina en Albert trouwden in 2012. 

  8 juli 2014 - 17:24