×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Carlos Hugo herdacht met mis in Parma

  Prins Carlos Hugo herdacht met mis in Parma

  Op de sterfdag van prins Carlos Hugo van Bourbon-Parma wordt in de 'Basilica Magistrale Constantiniana di Santa Maria della Steccata di Parma', een mis gehouden te zijner nagedachtenis. Dat is donderdag bekendgemaakt op de Italiaanse facebookpagina van het koninklijk huis van Bourbon-Parma.


  Prins Carlos Hugo, de ex-man van prinses Irene, overleed op 18 augustus 2010 in Barcelona als hoofd van het Huis. Hij werd enige tijd later bijgezet in de crypte van de thuiskerk van de Constantijnse ridderorde van Parma, een van de dynastieke orden van het koninklijke en hertogelijke Huis Bourbon-Parma. Ridders en Dames van de Orde zullen hem herdenken, maar ook anderen zijn welkom bij de mis. Na zijn overlijden heeft Carlos Hugo's oudste zoon prins Carlos de taak overgenomen als hoofd van dat Huis en hoofd van de Orde.

  Eind september wordt Carlos met een deel van zijn familie in Parma en Piacenza verwacht voor activiteiten die te maken hebben met de ridderorden die tegenwoordig vooral een sociaal-culturele functie hebben in de voormalige hertogdommen.

  26 juli 2018 - 15:20