×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Annemarie niet naar Parma

  Prinses blijft thuis bij ziek dochtertje

  Annemarie niet naar Parma

  Prinses Annemarie de Bourbon de Parme heeft op het laatste moment afgezegd voor het jaarlijkse bezoek aan de Italiaanse stad Parma. Haar echtgenoot Carlos, die Hertog van Parma is, woont er traditiegetrouw missen bij en bijeenkomsten van de ridderordes waarvan hij grootmeester is.


  Dit jaar heeft prinses Annemarie echter op het laatste moment afgezegd. Een van de kinderen is ziek en de prinses heeft ervoor gekozen om thuis te blijven. Het prinselijk paar heeft twee dochters: de tweejarige Luisa Irene en Cecilia, die in oktober haar eerste verjaardag hoopt te vieren.

  24 september 2014 - 10:28