Belgium Royals Vaccine Pandemic Covid19 Coronavirus

Onopgemerkt verhuisd: Albert en Paola van België wonen opeens in klein Waals dorpje

Geen paleis of villa in of rond Brussel meer, maar een verbouwde pastorie in Wallonië. Het lijkt erop dat Albert en zijn vrouw Paola de rust en ruimte in Wallonië hebben opgezocht, om er de coronacrisis comfortabel uit te zitten.

Villers-sur-Lesse heet het dorp waar het om gaat. Albert en Paola worden er regelmatig door dorpsbewoners gespot. Zij zouden een mooie oude, gerenoveerde pastorie hebben betrokken. Om aan de hectiek in Vlaanderen te ontsnappen wellicht. En op een veilige manier de pandemie uit te zitten. Omwonenden vertellen dat het hoogbejaarde echtpaar ’s middags vaak een wandelingetje maakt door het dorp.

Ook zou Paola ook al zijn ‘binnengelopen’ bij een dorpsbewoonster met een bloemrijke tuin, omdat ze zelf zo van bloemen houdt. Naar het schijnt houden de twee zich wél goed aan de coronamaatregelen, zoals afstand bewaren van anderen. De meeste dorpsbewoners zijn inmiddels wel gewend aan de aanwezigheid van de royals. En laten hen met rust. Leuk vinden ze het wel dat Paola en Albert iedereen die ze tegenkomen steeds vriendelijk groeten.

LEES OOK:

Willem-Alexander neemt afscheid van langst dienende hofdame

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA