Leuk: binnenkijken in het koninklijk paleis van België

Het kan op steeds meer koninklijke locaties: virtueel meegenieten van de pracht en praal. In België wordt vandaag niet alleen de nationale feestdag gevierd, maar is ook de nieuwe virtuele tour van het paleis geopend.

Vandaag vieren de Belgen hun nationale feestdag. Een deel van het aangepaste programma werd eerder al bekendgemaakt. En of het toeval is, qua timing, is niet duidelijk maar de afgelopen dagen – in opmars naar 21 juli – werden ook al steeds foto’s gedeeld van de Belgische dj LOst Frequencies die in het paleis aanwezig was.

Wat blijkt? De populaire dj heeft gisteravond een set gedraaid op het dak van het Koninklijk Paleis – in Brussel – én heeft de nieuwe virtuele tour die bezoekers meeneemt op reis door het paleis, geopend.

Op de Facebook-pagina van het Belgische hof staat een video van de tour. En ook op de andere social media-kanalen promoot de koninklijke familie het bezoek van de dj en de nieuwe tour maar wat graag. We wensen onze zuiderburen een prachtige nationale feestdag toe vandaag en hopen dat veel mensen ‘op tour gaan’!

Italy Music

Je kunt op bovenstaande Tweet klikken om de virtuele tour te starten.

Lees ook:

7 jaar koningschap Willem-Alexander in 7 foto’s

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Twitter @MonarchieBe

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen