Delphine

Delphine aan Nederlandse danser gekoppeld voor Dancing With The Stars

Dat is nog eens leuk! Delphine heeft voor haar deelname aan het dansprogramma een Nederlander gescoord om haar alles bij te brengen over de moves. Lees even verder, want we hebben ook een naam voor je.

Hij heet Sander Bos. Is 31 jaar en professioneel danser. Aan nieuwsdienst ANP laat Sander weten dat hij een enorm goede klik heeft met Delphine: “Delphine en ik klikken ontzettend hard: het is gewoonweg erg fijn dit avontuur met haar aan te gaan, ze werkt heel hard op de dansvloer, en is ook nog eens heel erg leuk. Dankzij haar geweldige humor gaan we met een grote glimlach de wedstrijd in”, zegt de danser.

Sander zegt verder te kunnen merken dat Delphine deelneemt met in haar achterhoofd Make-a-Wish. Hij noemt haar erg gemotiveerd en toegewijd. “Haar engagement voor Make-A-Wish geeft haar ook dat extra duwtje in de rug. Dat Delphine een ontzettend leuke warme en bijzondere vrouw is, zal je ook weerspiegeld zien in onze partnering. Ze vormt zelfs de inspiratiebron voor de dansen die ik bedenk voor ons samen en dat is fantastisch voor mij als choreograaf en danspartner”, aldus Bos.

De danser is overigens geen onbekende bij Dancing With The Stars. Dit seizoen is het al de 3de keer dat hij in de Vlaamse versie van het programma te zien is. Eerder wed hij gekoppeld aan atlete Élodie Ouédraogo en aan actrice Ann Pira.

Op het Instagram-account van de danser vinden we veelal dansvideo’s en in zijn Stories deelt hij vandaag het goede nieuws over de samenwerking met Delphine:

Sander Bos Danser Dwts Screenshot Insta November 2021 Delphine

LEES OOK:


Filip ‘not amused’ met deelname Delphine aan dansprogramma

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, screenshot Instagram @sanderb0s