Belgium Royals Pandemic Covid19 Coronavirus

4x Mathilde in classy zwart-witte outfits

De Belgische vorstin kleedt zich altijd piekfijn. Ze laat niets aan het toeval over en ook in zwart-wit straalt ze nog volop kleur uit. Mathilde en haar garderobe: een gouden combi. Maar vandaag eventjes zwart-wit.

Mathilde is nu typisch een royal die zich perfect voor de gelegenheid weet te kleden. Van thuiswerken in kekke blouses tot een (bijna letterlijk) schitterende broek om een concert in een kathedraal te bezoeken. Ze is chic, maar benaderbaar. En verzorgd, maar niet tuttig.

We zetten de spotlight op de duo-tone van zwart en wit. Mathilde in zwart-wit, maar nooit kleurloos!

Deze portretfoto werd als bedankje voor verjaardagswensen gedeeld met de wereld. Alle leden van de Belgische koninklijke familie delen overigens zo’n bedankje, daags na hun verjaardag. Een simpele, maar stijlvolle blouse en dito broek.

Mathilde Zwart Wit 1

Op de foto gezet met een mondkapje op is niet zo opvallend meer, inmiddels. Mathilde deed in 2020 flink haar best outfit en mondkapje nog te laten matchen ook! Hier zien we haar aan de arm van man Albert in een prachtige jurk met borduurwerk.

Mathilde Zwart Wit 2

Deze outfit heeft wel iets weg van degene op de eerste foto, maar is in werkelijkheid een stukje warmer. Een mooie trui op een eenvoudige broek. Mathilde rockt zwart-wit opnieuw.

Mathilde Zwart Wit 3

Deze prachtige avondjurk mag niet ontbreken. Mathilde weet alle ogen op zich gericht tijdens de ‘Bambi Award’-avond, een liefdadigheidsevenement. Spot ook het mooie tailleriempje dat precies in tegengesteld zwart-wit is gemaakt.

Mathilde Zwart Wit 4

LEES OOK:

Tweeling Monaco: 6 leuke foto’s door de jaren heen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @belgianroyalpalace