×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Fragiele koning Albert blijft thuis vanwege coronavirus

  Voorzichtig met gezondheid

  Fragiele koning Albert blijft thuis vanwege coronavirus

  Koning Albert van België heeft zijn bezoek van woensdag aan Volvo Car in Gent afgezegd om het coronavirus.


  De vader van de huidige koning Filip heeft besloten om de activiteit uit te stellen, laat het Belgische hof weten.

  LEES OOK:

  Fragiele gezondheid

  “Gezien de laatste ontwikkelingen in verband met de COVID-19 en in de geest van de aanbevelingen van de overheden” zal de 85-jarige gepensioneerde koning niet de deur uit gaan. Albert heeft een fragiele gezondheid, was ook vorig jaar te zien. Op Koningsdag kon de royal amper traplopen omdat hij zo slecht ter been was.

  Niet naar Italië

  Zijn zoon koning Filip en koningin Mathilde namen ook al maatregelen wegens het coronavirus. Het koningspaar had van 23 tot en met 25 maart een staatsbezoek aan Italië op de agenda staan. Dat werd op verzoek van de Italiaanse president Sergio Mattarella uitgesteld.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  11 maart 2020 - 13:37